Min hverdag med diagnosen demens/ Skrekk og gru!

Hei hei

Jeg får starte med overskriften min idag. Min kjære ligger syk igjen, og jeg blir skikkelig bekymret. Han lå med feber onsdag og torsdag, men følte seg bra igår så vi tok en bytur. Jeg så på han utover ettermiddagen igår at han var blek, så idag har han feber igjen og ligger. Jeg tanker mye på hva som skal skje om noe hadde skjedd med han. Hvordan skal jeg klare meg fremover?? Jeg merker jo at jeg er blitt veldig avhengig av å ha han rundt meg og hjelpe meg når jeg ikke klarer å finne ordene. Vi får se hvordan det går litt utover dagen, ellers får jeg ringe legevakten og høre, er ikke bra når en voksen person har feber fire dager etter hverandre.

Tross sykdom hadde vi en koselig bytur igår. Vi fikk besøkt graven til mine foreldre og satt ned lyng så nå ser det pent ut der. På Lagunen traff jeg en tidligere kollega fra Hotel Norge og det var utrolig kjekt å treffe henne. Rart at det er over 20 år siden jeg arbeidet der, tiden går fort. 

Vi var en tur hos min søster og svoger, der fikk vi som vanlig herlig mat, kaffe og kaker. Kan ikke få uttrykt nok hvor heldig jeg er som har en søster som jeg har god kontakt med. De hadde vært og kjøpt krabber, så det luktet så herlig. Jeg fikk smake noen klør og det var utrolig godt. 

Guttene våre var kjempeglad da vi kom hjem, en kjekk nabo hadde luftet de et par ganger for oss. Det er så kjekt at vi kan hjelpe hverandre på den måten, ellers hadde det ikke vært så lett for oss å ta noen tur til Bergen.

Jeg er spent over helgen nr jeg skal starte med exelon plaster som er mye sterkere enn de tablettene jeg går på nå. Håper jeg tåler det, da jeg føler at dette hjelper meg i hverdagen. 

Guttene og jeg har vært og gått tur, så nå må jeg begynne med litt vasking av hus. Er jo visning på tirsdag.

Ønsker dere alle en fin helg!

 

 

 

 


 

 

4 kommentarer

suttung

12.08.2017 kl.16:56

Det går sikkert bra med plaster når du har gått tilvenning med tabletter først. Håper Odd kvikner til for dette er ikke bra 💓🌷

kagjert/unge demente

12.08.2017 kl.19:18

Ja, vi får bare håpe at det virker som det skal. Jeg får han kommer seg påbeina imorgen, ellers blir det lege mandag morgen. Ha en fin kveld!
suttung:

ann sissel

12.08.2017 kl.19:02

går nok fint med plaster:-)

Jane Arnesen

18.08.2017 kl.12:19

Hei Kari.

Lykke til med plasteret, håper det vil fungere fint. Lykke til med ny jobb for Oddis.

Høsten kan være en fin tid. Tid til å tenne lys og finne frem sysler en ikke har fått tid til tidligere.

Ja en fin dag.

Klem.

Skriv en ny kommentar

kagjert/unge demente

kagjert/unge demente

58, Bergen

Jeg er en 58 år gammel jente fra Bergen som bor på Stord med min mann og mine 2 skjønne hunder Chakan og Caspar. 2 november 2016 stoppet livet mitt opp da jeg fikk diagnosen Kognitiv svikt/Alzheimer. I et par måneder var både min mann og meg i sjokk, og var ganske apatisk. Nå har vi fått noen måneder å fordøye det på og hverdagen har startet på nytt. Jeg håper å holde meg frisk i lang tid, men desverre kan ingen gi meg noe tid før det bryter ut for fullt. Vil med denne bloggen forsøke å skrive litt om hvordan hverdagen min er nå og hvordan den blir fremover.

Kategorier

Arkiv

hits